Nordås – Glassrekkverk

For privat kunde på Nordås har vi levert og montert Glassrekkverk i Aluminium og stolpefritt helglassrekkverk.Vi levere Glassrekkverk både til private og bedrifter. Glassrekkverket kan leveres i alle type ral farger.Rask levering til rimelige priser. Gratis befaring og rådgivning i Bergen og omeng.

Foldedører Alversund

For privat kunde i Alversund har vi levert og montert foldedører i Aluminium. Foldedørene gir maksimal åpning mellom inne og utearealet,med et enkelt håndgrep åpner du hele veggen og inne blir ute.Glasset i foldedørene er av type isolert solkontroll.

Glassrekkverk Bergen

For privat kunde i Åsane har vi levert og montert vårt sintef godkjente Glassrekkverk. Stolpene er 70mm x 70mm noe som gjør glassrekkverket stabilt og robust for store vindlaster. Samtidig gir Glassrekkverket en lun og behagelig terrasse.Fåes i alle ral farger. Vi utfører alle typer Glassmester oppdrag i Bergen og omeng. Rask levering og gratis …

Glassrekkverk Bergen Les mer »

Glassrekkverk Fana

For privat kunde i Fana har vi levert og monter vårt Sintef godkjente Aluminiums Glassrekkverk. Med våre Glassrekkverk montert på terrassenbeholder man utsikten,samtidig gir Glassrekkverket en lun og behagelig terrasse.Vi skreddersyr Glassrekkverket etter kundens ønske.